Verkkokaupan Instagramin Perusteet Kuntoon

Ilman vankkaa perustaa, ei ole IG -menestyst√§ ja tuloksia. ūüíį

Valmennuksen jälkeen:

  • tied√§t miten hy√∂dynn√§t avainsanoja Instagramissa, niin ett√§ Instagram osaa suositella sis√§lt√∂√§si uudelle yleis√∂lle t√§ysin ilmaiseksi
  • opit miksi ihmiset k√§ytt√§v√§t Instagramia, mit√§ tapahtuu jos postaat pelk√§st√§√§n myyntitekstej√§ tuotteistasi sek√§ mik√§ aikaansaa ihmisen ostamaan Instagramin kautta 
  • tied√§t mit√§ Instagramin eri ominaisuuksilla tehd√§√§n (= miss√§ myynti oikeasti tapahtuu)
  • ymm√§rr√§t miten hakukoneoptimointi (SEO) toimii Instagramissa ja miten verkkokauppiaana hy√∂dynn√§t sit√§
  • olet muokannut profiilistasi asiakasmagneetin, joka houkuttelee oikean yleis√∂n seuraamaan sinua
  • olet optimoinut biosi, kiinnitetyt julkaisut, profiilikuvan, kohokohdat sek√§ hakukoneoptimoidun Nimi-kohdan, jonka avulla l√∂ydyt potentiaaliselle asiakkaallesi

 

Verkkovalmennuksen lis√§ksi saat 60 minuutin henkil√∂kohtaisen ohjauksen kanssani (arvo 350‚ā¨) sek√§ saat p√§√§syn Saa lis√§√§ asiakkaita vuonna 2023 valmennukseen. (arvo 175‚ā¨)

 

Hinta: 600‚ā¨ + alv

744‚ā¨ (sis. alv. 24%)

Tilaus- ja maksuehdot

Verkkosivua käyttämällä ja verkkokaupasta tilaamalla hyväksyt kulloinkin voimassa olevat sopimusehdot itseäsi sitoviksi.

Kaikkien antamiesi tietojen tulee olla oikeita, täsmällisiä ja täydellisiä. Voimme peruuttaa käyttäjätunnuksesi, jos ilmenee aihetta epäillä tietojen oikeellisuutta. Et saa luovuttaa käyttäjätunnusta/salasanaa kenellekään muulle.

Jos olet kuluttaja-asiakas, sinun tulee antaa ennakkosuostumuksesi digitaalisen sisällön toimittamisen sähköiseen aloittamiseen ennen peruuttamisajan päättymistä ja näin ollen peruuttamisaikaa ei ole.

SomeStoren valmennukset on tarkoitettu vain oman tai edustamasi yrityksen Instagram-tilin kehitt√§miseen eik√§ sen menetelmi√§, materiaaleja tai rakennetta saa k√§ytt√§√§ muuhun. 

Kaikki sisällön ja materiaalin kaupallinen hyödyntäminen on ehdottomasti kielletty. Tämä tarkoittaa esimerkiksi sisällön käyttämistä osana omaa liiketoimintaasi.

Mit√§√§n SomeStore:n (www.mirkahelander.com) sivustolta l√∂ytyv√§√§ materiaalia (mukaan lukien tekstit tai kuvat) ei saa kopioida, j√§ljent√§√§, julkaista, ladata tai edelleen l√§hett√§√§ mill√§√§n tavalla paitsi omaan henkil√∂kohtaiseen, ei-kaupalliseen k√§ytt√∂√∂n.

 

Maksuehdot

Verkkomaksujen maksunvälittäjänä toimii Stripe.

Stripe on turvallinen ja helppo maksutapa. Kun tilaat valmennuksen tai konsultaation, maksu tapahtuu sivuilla suoraan eik√§ sinua ohjata toiseen palveluun. Kun maksat Stripen tarjoamilla luottokorttimaksuilla, hyv√§ksyt Stripen ehdot, jotka l√∂yd√§t t√§√§lt√§.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Voit maksaa valmennuksen my√∂s laskulla. Ota t√§ll√∂in yhteytt√§ s√§hk√∂postitse [email protected] ja sovitaan erikseen kanssasi laskuvaihtoehdosta.