Verkkokauppias, saa enemmän asiakkaita Instagramista vuonna 2023! 🛍

VUOSI 2023 ON SINUN VUOTESI!

Aloita uusi vuosi 2023 selkeällä suunnitelmalla siitä mitä alat tekemään saadaksesi enemmän asiakkaita suoraan Instagramin kautta 💰:

 

Kuvittele, että tammikuusta 2023 alkaen voit sanoa hyvästit

👋🏽 Satunnaisille postauksille, jotka eivät tuo tilillesi uusia potentiaalisia asiakkaita saatika maksavia asiakkaita

👋🏽 "Postaan sitten kun muistan ja jaksan" -tekemiselle, koska tiedät ettei se tuo toivottuja tuloksia

👋🏽 Päämäärättömälle IG-postailulle

 

Sanot heipat edellämainituille ja sano TERVETULOA uudelle IG-markkinoinnillesi: 

✅ Postauksesi herättävät luottamusta seuraajissasi

âś…  Postauksesi tavoittavat suuremman yleisön, jotka haluavat juuri sitä mitä sinä tarjoat

✅ Yleisösi sitoutuu julkaisuihisi sekä he päätyvät ostamaan sinulta!

 

Tässä kaksipäiväisessä valmennuksessa saat strategian siihen kuinka saat lisää asiakkaita suoraan Instagramin kautta vuonna 2023.  Valmennuksen käytyäsi voit aloittaa vuoden 2023 itsevarmasti tietäen mitä sinun tulee tehdä saadaksesi lisää asiakkaita Instagramin kautta.

 

PÄIVÄ 1: Kristallin Kirkkaan Unelma-asiakkaan Määrittäminen (Perusteet Päivä)

Kun puhutaan unelma-asiakkaasta, tarkoitan sillä muutakin kuin ikää, sukupuolta ja asuinkaupunkia. Ensimmäisen päivän valmennuslivessä syvennyt unelma-asiakkaaseesi niin, että tiedät mitä sinun on julkaistava IG -tililläsi saadaksesi hänet kiinnostumaan, reagoimaan sekä ostamaan sinulta.

Tämän lisäksi opit mitä merkitystä näiden asioiden tietämisellä on Instagramin näkökulmasta, sillä hyödyntämällä tietoja unelma-asiakkaastasi, saat Instagramin suosittelemaan sisältöäsi täysin ilmaisesti juuri heille sekä tavoitat tehokkaammin haluamaasi yleisöä!

Päivän lopputulema:

  1. Olet määrittänyt todellisen unelma-asiakkaasi
  2. Tiedät miten terävöität viestisi niin, että se tavoittaa unelma-asiakkaasi ja saa hänet ostamaan

 

PÄIVÄ 2: Konvertoiva Sisällöntuotanto (Sisältöpäivä)

Saa itsevarmuus Instagramiin postaamiseen tietämällä mitä teet ja miksi. Päivän valmennuslivessä opit kuinka muutat tekemisesi turhauttavasta ja aikaa vievästä IG-postailusta tuloksia tuovaan ja inspiroivaan IG-markkinointiin, jolla on tarkoitus sekä tavoite.

Tällä mahdollistat uusien asiakkaiden tavoittamisen Instagramista sekä heidän konvertoinnin verkkokauppaasi maksavaksi asiakkaaksi.

Päivän lopputulema:

  1. Tiedät mitä postata ja milloin, jotta saat kiinnostuneet katsojat sisältösi äärelle
  2. Tiedät millainen sisältö konvertoi seuraajista maksavia asiakkaita
  3. Olet oppinut sisällön avaintekijät, jotka mahdollistavat asiakkaiden saannin Instagramin kautta

 

 

Näiden valmennuslivejen jälkeen et jää pohtimaan mitä tekisit seuraavaksi, vaan saat selkeät toimintasuunnitelmat mitä sinun tulee tehdä heti valmennusliven jälkeen, jotta aloitat vuoden 2023 menestyksekkäästi!

 

 

đź’° Jos olit vuonna 2022 pettynyt Instagramin kautta tulleisiin tuloksiin (tai niiden puutteisiin) tai koet että sinulla ei ole vieläkään minkäänlaista punaista lankaa Instagramin suhteen, vaan postaat mitä tulee mieleen ja silloin kun muistat ja jaksat, tämä valmennus on sinun paikkasi! 

 

Valmennuslivet ovat kestoltaan 60 minuuttia ja niiden tallenteet on katsottavissa valmennusalustalta heti oston jälkeen.

 

HUOM! Valmennuslivet on jo pidetty ja tämä tarjous sisältää valmennusten tallenteet.

  

Valmennuksen lisäksi saat 2 Työkirjaa, jotka mahdollistavat oppien käytäntöön viennin heti valmennuksen jälkeen!

 

Kenelle tämä valmennuslive on suunnattu?

Fyysisiä tuotteita myyville verkkokauppiaille. Möit sitten paljasjalkakenkiä, itse tehtyjä asusteita, kynttilöitä, ratkaisuja työergonomiaan, vaatteita tai koiran ruokaa, tämä valmennuslive on suunnattu juuri sinulle!

 

Hinta: 141€ + alv 

€175,00 EUR

Tilaus- ja maksuehdot

Verkkosivua käyttämällä ja verkkokaupasta tilaamalla hyväksyt kulloinkin voimassa olevat sopimusehdot itseäsi sitoviksi.

Kaikkien antamiesi tietojen tulee olla oikeita, täsmällisiä ja täydellisiä. Voimme peruuttaa käyttäjätunnuksesi, jos ilmenee aihetta epäillä tietojen oikeellisuutta. Et saa luovuttaa käyttäjätunnusta/salasanaa kenellekään muulle.

Jos olet kuluttaja-asiakas, sinun tulee antaa ennakkosuostumuksesi digitaalisen sisällön toimittamisen sähköiseen aloittamiseen ennen peruuttamisajan päättymistä ja näin ollen peruuttamisaikaa ei ole.

SomeStoren valmennukset on tarkoitettu vain oman tai edustamasi yrityksen Instagram-tilin kehittämiseen eikä sen menetelmiä, materiaaleja tai rakennetta saa käyttää muuhun. 

Kaikki sisällön ja materiaalin kaupallinen hyödyntäminen on ehdottomasti kielletty. Tämä tarkoittaa esimerkiksi sisällön käyttämistä osana omaa liiketoimintaasi.

Mitään SomeStore:n (www.mirkahelander.com) sivustolta löytyvää materiaalia (mukaan lukien tekstit tai kuvat) ei saa kopioida, jäljentää, julkaista, ladata tai edelleen lähettää millään tavalla paitsi omaan henkilökohtaiseen, ei-kaupalliseen käyttöön.

 

Maksuehdot

Verkkomaksujen maksunvälittäjänä toimii Stripe.

Stripe on turvallinen ja helppo maksutapa. Kun tilaat valmennuksen tai konsultaation, maksu tapahtuu sivuilla suoraan eikä sinua ohjata toiseen palveluun. Kun maksat Stripen tarjoamilla luottokorttimaksuilla, hyväksyt Stripen ehdot, jotka löydät täältä.

   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Voit maksaa valmennuksen myös laskulla. Ota tällöin yhteyttä sähköpostitse [email protected] ja sovitaan erikseen kanssasi laskuvaihtoehdosta.