Taukoyhteisö on Facebookin suljetussa ryhmässä pidettävä yhteisö, jonka jäsenet saavat käyttöönsä Smart breakin taukoliikuntasovelluksen sekä viikottaiset inspiroivat työhyvinvointivinkit. Niiden ansiosta työpäivän tauottaminen on helppoa ja tehokasta!

Taukoyhteisössä tehdään joka arkipäivä 3 minuutin taukojumppia, jotka on suunniteltu nimenomaan sinulle, istumatyötä tekevälle!

Näillä tauoilla muun muassa:

  • Lisäät keskittymistäsi

  • Vähennät kropan jumeja

  • Ehkäiset päänsärkyä ja alaselkäkipua

  • Parannat luovuuttasi

  • Lisäät jaksamistasi

  • Voit paremmin

yhteisön vetäjät:

mirka helander

heidi savioja

Tervehdys! Olen Mirka ja olen Taukoyhteisön perustaja sekä toinen vetäjistä. Missioni on istumisen haittavaikutuksien ennaltaehkäisy ja siksi tämä yhteisökin on perustettu - jotta juuri sinä voisit voida paremmin vain pienillä teoilla työpäivän aikana!

Ei kymmenien minuuttien jumppia, ei lisääntyneitä kuntosali- tai lenkkeilykertoja, vaan yksinkertaisia 3 minuutin taukojumppia, joilla karistat mm. jumit, keskittymisvaikeudet ja väsymyksen. Tuu mukaan!

Moikka! Mun nimi on Heidi. Olen 33-vuotias vaasalainen liikunta- ja hyvinvointialan yrittäjä/ valmentaja, oman elämäni pomo. Pomon tehtäviinhän kuuluu pitää huolta työntekijöidensä jaksamisesta ja hyvinvoinnista ja siihen tämä Taukoyhteisö toimii erinomaisesti! Näin minä pidän huolta omasta jaksamisestani. 

Yksi ajatus, jota haluan Taukoyhteisössä välittää on se, että taukojen pitäminen ei ole niin vakavaa vaan se voi olla rentoa ja kivaa! Kokeile kuukausi, mutta varo! Voit jäädä koukkuun.

saat käyttöösi taukoliikunnan sovelluksen

Taukoyhteisön jäsenenä saat käyttöösi Smart Breakin taukoliikuntasovelluksen, jossa yhteiset tauot tehdään joka arkipäivä ilman video- tai mikrofoniyhteyttä, vain nimesi tulee näkyviin sovellukseen!

Yhteiset 3 minuutin tauot tehdään kello 10, 11, 14 & 15.

Saat valita taukoajankohtasi yhteisten taukojen kellonajoista tai voit tehdä tauon itsenäisesti just silloin kun sinulle parhaiten sopii!

kokeile yhteisön yhteistä taukoa klikkaamalla kuvaa

taukoyhteisön jäsenyyden hinta:

Yhden kuukauden jäsenyyden päivähinta on vain 33 senttiä, joten mikä estää sinua kokeilemasta sopisiko taukoyhteisö sinulle?

Jos tiedät jo nyt taukojen tekevän sinulle hyvää ja haluat sitoutua inspiroivaan yhteisöömme heti puoleksi vuodeksi, saat 6 kuukauden jäsenyydellä kaksi kuukautta ilmaiseksi. Tällöin päivähinta on vain 22 senttiä!

Taukoyhteisö odottaa sinua! 💛

nuoli2.png

Sinä voisit olla yksi heistä!

Smart Break tietokone.png

"Käytä tietokoneella tai puhelimella!"

Tauottajat FB-kuva (1).png

Voit tehdä tauon missä tahansa & milloin tahansa puhelimellasi!

taukoyhteisö (3).png

aloita matkasi kohti virkeämpää arkea yhdessä inspiroivan yhteisön kanssa!

taukoyhteisö_jäsenet
asiakaspalaute1
asiakaspalaute2
nuoli
nuoli2.png

älä jää yksin, vaan tule mukaan taukoyhteisöömme!

nähdään yhteisössä!

nuoli
Smart Break tietokone.png